СОКІЛ ЧЕМПІОН. 

  • 88


 Численні вболівальники, що завітали на стадіон Колос на гру "золотого матчу", за чемпіонські нагороди між Соколом (Токарі) та Харчовиком (Заводське), отримали насолоду від гри та майстерності футболістів цього матчу.
Попередні два "золотих матча" Харчовик виграв, крім того в чемпіонаті вони також двічі перемогли Сокіл. То ж напевно трішки недооцінили суперника. Натомість Сокіл був голодний до перемоги і з перших хвилин взяв ініціативу в свої руки. Сокіл більше тримав м'яч на половині суперника і більше тиснув на ворота в атаках. Запам'яталося декілька проходів правим флангом Остапенка Ярослава, та гострі завершальні дії. І вже в невдовзі Сокіл таки відкрив рахунок в грі. Після забитого м'яча, Сокіл не віддав ініціативу та і надалі тиснув на суперника. Лівий оборонець Касьян Олексій, що справно грав в обороні, в середині тайму почав робити рейди і в атаку. Разом із Фоменко Юрієм фактично взявши під контроль лівий фланг, спочатку видав "цукерочку" Юрію, 2:0, а згодом і відзначився сам. В підсумку 3:0 після першого тайму. Харчовик в першому таймі запам'ятався хіба пострілом із штрафного - сейв на рахунку голкіпера Соколу та парою напів моментів.
 На другий тайм Харчовик вже вийшов з іншим настроєм і відразу взявся рятувати ситуацію. Це принесло свої плоди і вже в дебюті другого тайму відзначилися забити м'ячем, 3:1. Ще через декілька хвилин, притиснув Сокіл до його воріт, влаштував облогу. Тільки самовіддана гра оборонців і голкіпера Сокола в завершальних стадіях атаки, вберегла від пропущеного другого голу в ворота Соколу. Далі футболісти Сокілу оговталися від навали і відтіснили гру від власних воріт. А в невдовзі провели гостру контратаку і відзначилися вчетверте. Щоправда вже через декілька хвилин пропустили таки другий м'яч в свої ворота. Але гра вже йшла до завершення під диктовку Соколу. І вже під кінець матч, один із найактивніших гравців матчу Червонцев Олег, помітив, що воротар вийшов на лінію карного майданчику, ударом із центрального кола поцілив у ворота, перекинувши воротаря.
В підсумку 5:2, гравці Соколу безмежно раді здобути золоті нагороди чемпіонату, з чим їх вітаємо від усієї футбольної спільноти.
Сокіл (Токарі) - Харчовик (Заводське) 5:2 (3:0), Фоменко Юрій -2, Зрібняк Владислав, Касьян Олексій, Червонцев Олег / Черніков Володимир, Собко Віталій