ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ ІІ РІВНЯ ПРИ ВІДДІЛІ ОСВІТИ

  • 189

З метою належної організації і проведення атестації педагогічних працівників закладів освіти Лохвицької міської ради навесні 2024 року
03 листопада відбулося перше засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.

У ході роботи члени атестаційної комісії опрацювали нормативно-правову документацію, що регламентує проведення атестації та підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти в 2023/2024 навчальному році; затвердили графік проведення засідань атестаційної комісії та списки педагогічних працівників закладів освіти Лохвицької міської ради, які претендують на відповідність займаній посаді, на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій, педагогічних звань. Також було обговорено ряд інших організаційних питань діяльності комісії.

Для належного оцінювання професійних компетентностей педагогічних працівників атестаційна комісія ухвалила рішення про вивчення практичного досвіду роботи педагогів та визначила із свого складу членів комісії, які аналізуватимуть досвід з урахуванням посадових обов’язків працівників та вимог професійного стандарту.