ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».
На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату продуктів харчування на 2021 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.
1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015 - 15610000-7 — Продукція борошномельна – круп’яної промисловості
2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-09-000029-b
3. Відкриті торги;
4. Очікувана вартість закупівлі: 240 000 грн з ПДВ
5. Обсяги закупівлі:
№
|
Найменування предмета закупівлі |
Од. виміру |
К-ть |
1. |
Гречка |
кг. |
2000 |
2. |
Рис |
кг. |
1800 |
3. |
Вівсяна крупа |
кг. |
60 |
4. |
Перлова |
кг. |
190 |
5. |
Пшенична |
кг. |
1200 |
6. |
Пшоно |
кг. |
950 |
7. |
Борошно |
кг. |
4000 |
8. |
Манна крупа |
кг. |
580 |
9. |
Булгур |
кг. |
220 |
За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці:
Крупи:
Якість круп повинна відповідати вимогам діючих державних стандартів (ГОСТ або ДСТУ). Зерна круп повинні бути чистими, сухими, доброякісними, відповідної форми, розмірів, поверхні, без сторонніх домішок та ознак злипань, колір повинен відповідати даному виду і сорту крупи. Смак свіжої, доброякісної крупи, злегка солодкуватий. Запах повинен бути нормальним, відповідати даному виду крупи. Крупи з затхлим та плісневим запахом не допускаються. Вологість круп не повинна перевищувати встановлених нормативними діючими документами параметрів. Зараженість круп амбарними шкідниками не допускається. Крупи з пошкодженим пакуванням, без відповідного маркування та замокші, до поставки не допускаються.
Борошно пшеничне вищого ґатунку - повинно відповідати вимогам ДСТУ. Колір: білий; Запах: властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів. Смак: властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Вологість не більше 12,5%. Забрудненість і зараженість шкідниками - не допускається.
Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозицій документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, а саме, відповідну технічну специфікацію, яка обов’язково має містити інформацію про повне найменування, місцезнаходження, та контактний номер телефону виробника(виробників) - інформація має бути зазначена окремо по кожній товарній позиції даної закупівлі. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України, нормам Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини».
Сканований з оригіналу сертифікат (сертифікати) на відповідність вимогам стандарту ISO 22000:2018 «Системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів» стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування, зберігання, створеної та впровадженої на основі концепції принципів НАССР, виданого (виданих) акредитованою Національним агентством з акредитації України установою (з наданням завірених Учасником копій документів, що підтверджують акредитацію цієї установи), які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючи процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства, та довідку у довільній формі, яка містить опис всіх процесів та задокументованої інформації, які вимагає цей стандарт для підтвердження впровадження СУБХП.
Сканований з оригіналу документ про результати останньої перевірки сертифікованої системи управління безпечністю харчових продуктів акредитованою НААУ установою на відповідність вимогам стандарту ISO 22000:2018.