ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».
На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.
1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо (свинина, та курятина в асортименті)
Номенклатурна позиція: ДК 021:2015-15112130-6-Курятина, ДК 021:2015 – 15113000-3- Свинина, ДК 021:2015- 15114000-0 – Потрухи(печінка свинна) на 2022 рік;
2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-09-19-004541-a
3. Відкриті торги;
4. Очікувана вартість закупівлі: 460 000 грн з ПДВ
5. Обсяги закупівлі:
М’ясо свинини - 1000 кг.,
Філе куряче - 1000 кг,
Окорок - 1000 кг ,
Печінка свиняча - 500 кг;
6. Строк поставки – з дати підписання договору по 31 грудня 2022 року;
7. Товар має відповідати наступним вимогам:
- Свинина: Свіже, охолоджене вирізка без кістки, не жирне, поверхня не липка, з чистим характерним запахом без ознак псування, ослизнення.Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням. ДСТУ 4590:2006
- Філе куряче: Свіже, охолоджене поверхня не липка, з чистим характерним запахом без ознак псування, ослизнення. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням. Ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (згідно ТУ)
- Окорок курячий: Свіже, охолоджене поверхня не липка, з чистим характерним запахом без ознак псування, ослизнення. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням.
- Печінка свиняча: Свіжа, охолоджена,без зовнішніх кровоносних судин та жовчних протоків без лімфатичних вузлів, жовчного міхура та виростків сторонніх тканин. Колір від світло-коричневого до темно-коричневого з відтінками Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування з маркуванням.. Відповідно ГОСТ
Загальні умови поставки товарів:
- строки поставки – з дати укладення договору до 31.12.2022 року;
- поставка продукції здійснюється окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або поштовим зв'язком (рекомендованим листом), або електронної поштою.
- поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника, 1 разів на тиждень.
- При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.
Для підтвердження відповідності тендерних пропозицій учасника технічним, якісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції пояснювальну записку з описом якісних характеристик товару, його екологічної чистоти та країну походження (назва, країна походження, основні характеристики, у тому числі відповідність товару стандартам, що визначені відповідними ДСТУ, ТУ, вид розфасовки (тару).