ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».
На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату продуктів харчування на 2021 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.
1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015 - 15540000-5 – Сирні продукти
Номенклатурна позиція ДК 021:2015 – 15542000-9 Свіжий сир, ДК 021:2015 – 15544000-3 Твердий сир на 2021 рік;
2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-09-000035-b
3. Відкриті торги;
4. Очікувана вартість закупівлі: 436 000 грн з ПДВ
5. Обсяги закупівлі:
Сир твердий- 750 кг.
Сир кисломолочний – 4400 кг.
6. Строк поставки – з дати підписання договору по 31 грудня 2021 року;
7. Товар має відповідати наступним вимогам:
Твердий сир - Відповідність ДСТУ. Зовнішній вигляд: поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покриттям (парафіновим, полімерним, скомбінованим чи полімерними плівками тощо), яке щільно прилягає до поверхні сиру, смак і запах злегка пряні без сторонніх присмаків та запахів, консистенція пластична, ніжна, однорідна за всією масою, колір тіста від білого до слабо-жовтого, однорідний за всією масою. В складі сиру не може бути замінено молочний жир на рослинний, не буде транс - жирів. Форма головки сиру бруски, циліндри, сфери та інші форми, від 50 % жирності. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 90% від загального терміну придатності товару
Сир кисломолочний - відповідність ДСТУ. Фасований, не менше 10% жирності, зовнішній вигляд: поверхня чиста без механічних ушкоджень, пружна, без сторонніх присмаків та запахів, властивий конкретному сиру, консистенція мазка,мяка не однорідна або розсипчаста з наявністю крупки, колір білогоабо кремовим відтінком рівномірний за всією масою. Товар повинен бути у тарі , у розфасовці 0,500-1000,0 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову енергетичну цінність. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 90% від загального терміну придатності товару.
Загальні умови поставки товарів:
- строки поставки – з дати укладення договору до 31.12.2021 року;
- поставка продукції здійснюється окремими партіями, відповідно до наданого Замовником (Покупцем) замовлення на поставку Товару (продукції). Замовлення на поставку відповідної партії Продукції подається Замовником (Покупцем) у письмовій формі власноручно або передається факсимільним або поштовим зв'язком (рекомендованим листом), або електронної поштою, або/чи в усній формі (по телефону).
- поставки товару здійснюється згідно заявки Замовника, 5 разів на тиждень.
1. При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.
Для підтвердження відповідності тендерних пропозицій учасника технічним, якісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати у складі своєї тендерної пропозиції пояснювальну записку з описом якісних характеристик товару, його екологічної чистоти та країну походження (назва, країна походження, основні характеристики, у тому числі відповідність товару стандартам, що визначені відповідними ДСТУ, ТУ, вид розфасовки (тару).