ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

  • 303

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату  продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015  - 15820000-2 Сухарі та печиво

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-01-09-000043-b

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 272 000 грн з ПДВ

5. Обсяги закупівлі:

 

Найменування предмета закупівлі

Технічні характеристики

Од. виміру

К-ть

1.

Печиво вагове               

Вагове виготовлене з борошна вищого ґатунку.

Форма є правильною. Малюнок на поверхні є чітким, сама поверхня - чистою.

Без глибоких виїмків на зворотній стороні.

Колір печива - відповідний до сорту.

Печиво не є підгорілим. Вигляд на зламі рівномірно пористий, без прогалин. Печиво не має слідів непромісу.

Поверхня є рівною, з правильним малюнком.

Смак і запах приємний, властивий даному сорту печива, без сторонніх присмаків і запахів.

ДСТУ 3781:2014 Печиво. Загальні технічні умови , або іншим ТУ, ГОСТ, іншим технічним умовам діючим в Україні

 

кг.

3200

2.

Вафлі  

Смак та запах характерні для даного найменування. Без стороннього присмаку. Поверхня з чітким малюнком. Край з рівним обрізом, без розшарувань.

Не допускаються: вироби розломані, розкришені

Фасування коробка - 5 кг.

ДСТУ 4033:2018 Вафлі. Загальні технічні умови, або іншим ТУ, ГОСТ, іншим технічним умовам діючим в Україні

 

кг.

1000

3.

Пряники

 

Пряникові вироби повинні відповідати вимогам ДСТУ 4187: 2003 «Вироби кондитерські пряникові. Загальні технічні умови», виготовлятись за рецептурами та технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку, із додержанням санітарних правил для підприємств кондитерської промисловості, чинних в Україні.

Форма: Правильна, випукла, властива даному виду пряникового виробу, не розпливчаста. Дозволено: на верхній випуклій поверхні пряників слід від зрізу тіста, який залишається внаслідок їх формування; односторонні злипи (слід від розломлювання двох виробів, що злиплися під час випікання або глазурування) розміром не більше15 мм.- до 5,0% в партії. Маса нетто 1 шт. – бажано не більше 0,25 грам Товщина пряникових виробів повинна бути не менше 18 мм. - для пряників без начинки; 14 мм. – для пряників типу «Дитячі», «В’яземські», «Тульські» та ін. фігурних і виготовлених на штучному меді із застосуванням житнього борошна. Поверхня Непідгоріла, без здутин, впадин, тріщин. Відтиск рисунка чи надпису на пряниках, крім пряників типу м’ятних, повинен бути чіткий. Глазуровані пряникові вироби повинні мати гладку «мармурову», не липку поверхню; знизу пряникового виробу дозволено відтиск від касет; дозволено нерівномірний розподіл глазурі за товщиною. Нижня сторона неглазурованих пряників може бути сітчаста. Поверхня пряникових виробів, оброблена яйцем, дрібнокристалічним цукром-піском, подрібненими ядрами горіхів, маком тощо не повинна мати оголених місць. На поверхні пряникових виробів з вмістом жиру 8,0 % і менше дозволено наявність незначних тріщин. Колір: Властивий даному пряниковому виробу. У всіх видів пряникових виробів дозволено темніше забарвлення: нижньої частини поверхні по відношенню до верхньої; поверхні до м’якишу; виступових рельєфів відтиску рисунка чи надпису.

кг.

400

4.

Сушка ванільна.

Форма правильна, що

відповідає цій назві сушки, без вм’ятин,

допускаються не значні надломи. Не

підгорілі, колір властивий сушці даного

виду, смак та запах властиві сушці цієї

назви, без сторонніх присмаків та запахів.

Упакована у тару (ящик, коробка). На

упаковці повинна бути наступна

інформація: назва харчового продукту,

назва та адреса підприємства-виробника,

вага нетто, склад, дата виготовлення, термін

придатності та умови зберігання

кг.

100

 

6. Строк поставки – з дати підписання договору по 31 грудня 2021 року;