У МІСТІ ЛОХВИЦЯ ВІДНОВЛЕНО ДОРОЖНЄ ПОКРИТТЯ НА 4-Х ВУЛИЦЯХ І ТЕРИТОРІЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ

  • 214

          У рамках додаткового фінансування, виділеного сесією міської ради у липні 2023 року, у місті Лохвиця протягом жовтня активними темпами йшли роботи з експлуатаційного утримання доріг комунальної власності. У результаті дорожнє покриття відновлено на 4-х міських вулицях та на території КНП «Лохвицька міська лікарня». Пріоритетом у роботі було відновлення дорожнього полотна суцільними ділянками.

          РОБОТИ ВИКОНАНО:

   -вулиця ЗОРЯНА: площа суцільної ділянки – 1073 м кв.;

   -вулиця НЕЗАЛЕЖНОСТІ: площа суцільної  ділянки – 570 м кв.;

   -вулиця  ВАТУТІНА: площа суцільної ділянки –700 м кв., під дорогою укладено водопропускну залізобетонну трубу довжиною 5 метрів, діаметром 500 мм, а також усунено ямковість на площі 100 м кв.;

 -вулиця ДРУЖБИ: площа суцільної ділянки – 402 м кв., також усунено ямковість на площі 76 м кв.

          Виконано роботи з експлуатаційного утримання проїзду та автомобільної стоянки для автомобілів екстреної медичної допомоги на території КНП «Лохвицька міська лікарня»: відновлено асфальтобетонне покриття на автостоянці площею 214 м кв., опоряджено стоянку бортами,  відновлено покриття на проїзній частині –  площа суцільної ділянки становить 874 м кв., заасфальтовано майданчик для сміттєвого контейнера, доріжку до приміщення кухні та з’їзд від котельні до будівлі ЦПМСД.

          На всіх об’єктах впорядковано узбіччя – зроблене підсипання фрезованим асфальтобетоном.