ШАНОВНІ АГРАРІЇ! ДОРОГІ ТРУДІВНИКИ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ЛОХВИЧЧИНИ!

  • 139

          Із почуттям глибокої поваги вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!  Це свято невтомних мудрих господарів, чиї руки створюють найсвятіше для нас – хліб.

  Висловлюю шану всім, хто в умовах воєнного часу годує країну і світ, працює на землі, зберігає її, як найвищий скарб для майбутніх поколінь. Дякую тим, хто  з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу Лохвиччини – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, овочівникам  та садівникам – всім, чиє життя нерозривно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії  хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. А ваша напружена праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її добробуту і процвітання. 

          Від душі зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, гарної погоди і наснаги на нові звершення. Хай не знають втоми ваші натруджені руки, нехай  рясною на успіхи буде ваша життєва нива, а ваша праця й надалі збагачує Україну та прославляє нашу рідну Лохвиччину!

З  повагою –   Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису