ІЗ АПАРАТНОЇ НАРАДИ У МІСЬКОГО ГОЛОВИ

  • 174

20  листопада під керівництвом міського голови Віктора Радька відбулася апаратна нарада за участю заступників міського голови, старост, керівників структурних підрозділів міськвиконкому, головних лікарів медичних закладів та директорів комунальних підприємств.

Віктор Радько проконтролював виконання доручень, даних ним відповідним працівникам на минулій апаратній нараді. Так після проведеної КП «Лохвиця-сервіс» роботи протягом двох днів буде забезпечене водопостачанням  село Гиряві Ісківці, після закупки матеріалів  днями КП «Добробут-сервіс»  встановить освітлення на спортивному майданчику ЗОШ №2. Після моніторингу  стану  ФАПів на території громади   розпочато ремонт фельдшерсько-акушерського пункту у селі Безсали, закуплені матеріали для приведення у належний стан ФАПу у селі  Старий Хутір. Віднайдено можливість організації  пасажирських перевезень з с.  Гамаліївка до м. Лохвиця за допомогою автобуса, яким, за наявності нового,  наразі вже не користується Яхниківська ЗОШ.

На апаратній нараді міський голова підняв питання перейменування вулиць і населених пунктів. На жаль, недекомунізованими у нашій громаді залишаються 3 села через неявку депутатів на сесію, де ці питання були включені у порядок денний. Стосовно перейменування вулиць, то як прозвітував начальник відділу культури, молоді і спорту виконавчого комітету міського ради Ярослав Кабар, робота по напрацюванню варіантів назв ведеться, в тім числі враховуються  пропозиції про те, щоб перейменувати вулиці на честь наших загиблих  захисників. Та  в той час, коли основною є думка самих мешканців, 9 депутатів міської ради на сьогодні не провели зустрічей з жителями, не опитали і не обговорили з ними варіанти перейменувань. Лохвицький міський голова дав доручення підготувати проекти рішень по перейменуванню тих вулиць, де депутати попрацювали з населенням, для їх винесення на наступну сесію міської ради. Також міський голова наголосив на пожвавленні роботи у питанні створення у місті Лохвиця меморіалу пам’яті загиблих Героїв.

За результатами  наради Віктор Радько дав ряд обов’язкових до виконання доручень по згаданих вище питаннях.