РОЗЧИСТКА СНІГУ: ПІДСУМОК ДНЯ

  • 364

Сьогодні, 27 листопада, робочий день водіїв, які сіли за кермо спецтехніки, обладнаної сніговими відвалами, розпочався о 4 годині ранку. Адже негода, опади у вигляді снігу, що тривали  вночі та продовжилися вдень, додали роботи працівникам комунальних служб.

12 одиниць снігоочисної техніки «Лохвиця-сервіс», «Добробут-сервіс», а також підприємця  Кольчевського О.В. працювали на розчистці доріг комунальної власності та тротуарів у місті Лохвиця, селі Криниця, а згодом – у ближніх селах. У місті після проходження техніки робітники благоустрою розчищали дрібніші площі вручну, а також посипали пішохідні доріжки протиковзкою сумішшю.

У громаді протягом дня тривали роботи по очистці від снігу територій старостинських округів. Так у Харківецькому старостаті, у селах Харківці і Западинці, працювала техніка ТОВ «Харківецьке», значну допомогу у боротьбі зі сніговою стихією надав небайдужий мешканець Калінін В.І.

 У Безсалівському старостаті, а саме територію села Безсали, повністю розчистив від снігу фермер Проценко В.М. Дороги у селах Свиридівка і Степуки Свиридівського старостату своєю спецтехнікою звільнило від снігових заметів ТОВ «Агро-Перемога». У Лучанському старостаті на території сіл Лука і Юсківці розчищали сніг ТОВ «Агро-Перемога», ПАФ «Воля», активну участь у цій справі взяли працівник агрофірми Маковченко В.М. та небайдужий мешканець Макаренко С.О.

На території Білогорільського старостату спільними зусиллями старости Плюйка Ю.В. та небайдужого жителя Грабельного С.М розчищено сніг у селі Білогорілка.

Техніка ТОВ «Курс-Агро» попрацювала на розчистці доріг у Ригівському старостаті, значну допомогу надав підприємець Сорока В.І.

У Бербеницько-Жабківському старостаті розчисткою доріг на центральних вулицях сіл займалися компанія «Природні ресурси», ДП «Лохвицький шлях»,  підприємець Тарасенко А.В.  

У Васильківському старостаті, а саме у селах Васильки та Христанівка, сніг на центральних вулицях розчищала спецтехніка ДП «Лохвицький шлях», вулиці та провулки – підприємець Кольчевський О.В. У селі Гаївщина під’їзд до села та центральні вулиці звільняло від снігу ДП «Лохвицький шлях».

У Гирявоісковецькому старостаті, а саме у селах Гиряві Ісківці, Старий Хутір  працювала спецтехніка ТОВ «Агро Перемога»,  у Млинах – фермера Долошка О.В., підприємця Кольчевського О.В., ближче до вечора до розчистки приєдналося ТОВ «Райз-схід».

ДП «Лохвицький шлях» подбало про розчищення під’їзної дороги до с. Погарщина та с. Дібрівного у Погарщинському старостаті, також на території цих сіл відгортав сніг небайдужий мешканець Панченко Р.Б.

Дороги у селах Гамаліївка і Долинка Токарівського старостату прочистило ТОВ «Агро Перемога»,  у селі Токарі – СВК «Токарі».

ТОВ «Полтава-2007» займалося розчищенням снігу на території Яхниківського старостату –  у селах Яхники і Романиха, а також  звільнило від заметів дорогу між цими селами. 

Ліквідувати наслідки снігопаду біля своїх об’єктів на території міста Лохвиця та сіл також допомагали підприємці. Дякуємо їм за відповідальність.

Щире спасибі всім, хто сьогодні долучився до розчищення доріг і тротуарів у громаді,  за допомогу, організованість і невтомну працю.

Завтра робота по розчистці населених пунктів громади буде продовжена на територіях, які не вдалося охопити сьогодні.  Просимо водіїв і надалі бути максимально уважними, надавати перевагу снігоочисній техніці та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.