ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЧЧИНИ, ДОРОГІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ!

  • 90

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЧЧИНИ,

 ДОРОГІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ!

          Щиро вітаю вас із Днем Збройних сил України – святом мужності і геройства, військових традицій і звитяг, святом захисників незалежності і територіальної цілісності України, незламних та нескорених бійців, патріотів, які в умовах російсько-української війни демонструють  незламну силу духу і нестримне бажання перемогти ворога.

          Молитвою згадаймо захисників, які боролися і віддали життя за  кращу долю України і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними… Серед них 34 наших земляки…

          Глибока вдячність матерям, які виховали і чекають своїх мужніх синів, котрі на передовій боронять нашу рідну землю! Низький уклін кожному, хто сьогодні несе нелегку військову службу, за патріотизм та вірність військовій присязі!

Дорогі захисники і захисниці! Солдати і офіцери!  Бажаю вам нових звершень у благородній справі служіння Україні, збереження військових традицій, нових перемог на ратному полі. Хай щомиті Господь оберігає вас, а людська шана надихає на нові звершення в ім’я незалежності нашої країни, в ім’я Перемоги! Слава нашим незламним Збройним силам! Слава Україні!

        З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису