Діти пізнають світ багатьма способами. Один із них – книги, які вони обожнюють читати з раннього віку.

  • 69

Діти пізнають світ багатьма способами. Один із них – книги, які вони обожнюють читати з раннього віку. Завдяки Лохвицька міська рада та шановним депутатам для Публічної бібліотеки ім. Г.С. Сковороди Лохвицької міської ТГ було виділено кошти на придбання книг за оновленою шкільною програмою з української та зарубіжної літератури для 1-11 класів та книги сучасних улюблених авторів.

На виділенні кошти було придбано 106 примірників яскравих, ілюстрованих, цікавих дитячих книг. Нові книги – це завжди особливе свято для бібліотеки та її користувачів.

А як горять очі у дітей, коли вони беруть до рук новеньку книжечку, яка відкриває їм двері у великий і незнайомий світ, знайомить з невідомими раніше істотами, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості. Особливу роль дитяча книга відіграє в сучасній реальності, коли Україна кров’ю виборює свою незалежність і світле майбутнє наступних поколінь, коли не кожен маленький українець чи українка мають змогу пережити відчуття дому, затишку й безпеки, а завітавши в бібліотеку, дитина має змогу спілкуватися з улюбленими казковими героями на сторінках книг.

Ці погляди і відчуття неможливо передати - їх потрібно бачити і відчувати. І сьогодні ми впевнені , що це тільки початок нашої спільної великої справи по поповненню фондів бібліотек новою книгою.

Ми щиро і безмежно вдячні за підтримку та допомогу Лохвицькій міській раді.