ІЗ НАРАДИ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ТА УСТАНОВ ОСВІТИ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 182

13 грудня 2023 року в сесійній залі Лохвицької міської ради відбулася нарада керівників закладів та установ освіти під головуванням начальника відділу освіти Тетяни Заїки. 

На порядок денний було винесено ряд актуальних питань з організації роботи закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, центру професійного розвитку педагогічних працівників та інклюзивно-ресурсного центру Лохвицької громади в поточному та наступному роках.

На зустрічі обговорили з підведенням підсумків роботу відділу освіти та підпорядкованих йому закладів і установ щодо фінансово-господарської діяльності в 2023 році.

Керівникам було надано методичні рекомендації щодо організації планування та ведення документації з питань атестації та сертифікації педагогічних працівників, щодо діяльності команди психолого-педагогічного супроводу при організації інклюзивного навчання осіб з особливими освітніми потребами в закладах освіти.

До уваги присутніх та врахування в роботі в 2024 році озвучено зміни та підходи до організації харчування дітей у дитячих садках та школах Лохвицької ТГ.

Зупинилися на питанні організації охорони праці та ведення діловодства.

Також проаналізували та підвели підсумки участі школярів в учнівських конкурсах та змаганнях на рівні територіальної громади, відмітивши їх переможців та учасників грамотами відділу освіти.

За результатами наради було надано доручення для забезпечення належного стану функціонування та надання якісних освітніх послуг закладами та установами освіти Лохвицької міської ради в 2024 році.