Благодійний концерт на підтримку ЗСУ в Токарівському сільському Будинку культури.

  • 262

6.12. 2023 року, в Токарівському СБК було проведено благодійний ярмарок та концерт на підтримку ЗСУ «Новорічне мереживо». Доброчинна подія об’єднала всіх! На ярмарку можна було придбати солодощі та вироби ручної роботи, які нам створили майстрині та майстри нашого села Токарі: Віталій Божко , Наталія Плужник, Світлана Шевченко з учнями та працівники Токарівського СБК і майстри Гамаліївського СК Юлія Савченко, Ксенія Савченко та Юлія Дронь. Кожен намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників, а їх зібрали 3176 грн.
Програма концерту охопила численні сольні та ансамблеві вокальні виступи, танцювальні композиції, флешмоби, інструментальні номери, які були присвячені найактуальнішій тематиці – боротьбі українського народу, його мужності та незламності; новорічній тематиці, щоб ми змогли загадати бажання, а воно одне для всіх: «Нехай новий рік Дракона принесе нам Перемогу і мир!».
На благодійний концерт завітав і Святий Миколай, який вручив найменшим діткам нашого села солодкі подарунки. Діти розповідали вірші та робили фото з Святим Миколаєм, а він натомість пригощав всіх солодощами.
У рамках концерту було проведено збір коштів на потреби ЗСУ та зібрано 8500 грн, але після концерту бажаючі доповнили скриньку і тому сума зібраних коштів становить 10402 грн., які будуть використані для потреб наших захисників.
Отже, вцілому зібрано для наших захисників 13 578 грн.
Дуже вдячні всім небайдужим односельцям за активну участь та підтримку. Дякуємо Відділу культури , сімї, молоді та спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради, ФОП Малярчик П. О, ФОП Бондар С. Д. за надану допомогу для проведення заходу.
Віримо, що Україна неодмінно переможе, а життя українців наповниться щасливими переможними піснями, бо БЕЗ ПІСЕНЬ НЕМА ЖИТТЯ!!! Слава Україні!!!