На передодні Різдвяних свят старша група зразкового хореографічного колективу «Вернісаж», юні бандуристи та викладачі брали участь у Міжнародному фестивалі- конкурсі « Зіркова хвиля хітів» у місті Львові.

  • 441

Хто з нас не мріє побувати в самому « серці культури» України місті Львові? Мабуть усі, хто любить мистецтво та подорожі .

І от на передодні Різдвяних свят старша група зразкового хореографічного колективу «Вернісаж», юні бандуристи та викладачі брали участь у Міжнародному фестивалі- конкурсі « Зіркова хвиля хітів»

І як результат наших виступів стали

нагороди:

Талановиті і завзяті танцюристочки- Кубок та Диплом ll ступеня

Бандуристи: Бган Софія - Кубок та Диплом lll ступеня

Пода Влада - Кубок та Диплом lll ступеня

Онацька Валентина виступала у двох номінаціях ( бандура і фортепіано) і нагороджена двома Кубками та Дипломами lll ступеня.

Дует викладачів - Кубок та Диплом l ступеня

Та мабуть найбільше захоплюючих вражень отримали діти від екскурсій по вечірньому місту, де слухали гру музикантів, насолоджувались ароматами львівської кави, дивувалися виробами шоколадних майстрів , побували біля святкової ялинки.

Хочемо щиро , подякувати всім причетним до здійснення дитячих мрій:

меру нашого міста Радьку Віктору Івановичу за надання фінансової допомоги, батькам , перевізнику Свинаренко Олександру, а особливо нашим мужнім воїнам, які тримають над нами мирне небо. То ж нехай наші маленькі перемоги будуть часточкою вкладу у нашу спільну ВЕЛИКУ ПЕРЕМОГУ!