ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛОХВИЧЧИНИ! ДОРОГІ КРАЯНИ!

  • 107

          Прийміть сердечні вітання із прийдешнім Новим 2024 роком! Попередній  рік  був  для України, для кожного з нас роком випробувань. На міцність, на мужність, на єдність. Адже росія не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Попри усі труднощі, повномасштабну війну, яка увірвалася у кожен український дім, ми зуміли згуртуватися і вистояти. Завдяки нашим мужнім захисникам народ дає гідну відсіч російським окупантам, які зазіхнули на нашу свободу, мирне і спокійне життя, на майбутнє наших дітей.

          Головний подарунок новорічної пори – це надія. Всі ми входимо у прийдешній рік із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своїх родин, для своєї рідної землі.  Маємо одне найбільше  бажання – щоб позаду залишилася війна, проблеми та негаразди, а наступний рік був мирним, спокійним та щасливим. Хай так і станеться!

          Водночас, незважаючи на всі труднощі та виклики,  цінуймо прості речі –  спілкування з дітьми, рідними та друзями, можливість пити ранкову каву та ходити на роботу, дорожімо кожною миттю, яку дарує нам життя! Бо саме за це платять найвищу ціну патріоти нашої країни.  За це б'ються сьогодні на фронті українські воїни. Шануймо пам'ять українських синів, наших земляків, які віддали свої життя за єдину, незалежну Україну, за нас з вами...

          Тож будемо дякувати Богу і воїнам Збройних сил, єднатися заради добра громади, нашого краю та України! Хай  новий  рік  буде щедрим на радісні події і в кожну оселю принесе здоров’я, любов, достаток і мир. Хай 2024 рік стане роком нашої Перемоги! 

З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису