ВІДБУЛАСЯ 49 СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ – БЮДЖЕТ НА 2024 РІК ПРИЙНЯТО!

  • 202

Освітні, соціальні та фінансові – саме такі питання сьогодні, 4 січня 2024 року, розглядали депутати на 49-й сесії Лохвицької міської ради, яка проходила під головуванням міського голови Віктора Радька.

Забігаючи наперед, відзначимо найголовнішу для Лохвицької територіальної громади новину – бюджет на 2024 рік прийнято! Його обсяги становлять: по доходах – 395 741 305 грн., по видатках – 395 741 305 грн.

Попередньо рішеннями депутатів були затверджені та внесені зміни і доповнення до місцевих програм: до Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді, Комплексної програми «Розвиток освітньої галузі», міської програми «Підвищення енергоефективності в закладах та установах освіти», міської програми «Стипендії міської ради».

У кількості 107 чоловік затверджено штати, структуру  та чисельність апарату  виконавчого комітету  Лохвицької міської ради, затверджене рішення про надання за рахунок бюджетних коштів соціальних послуг (стрижка, пошиття) Центром надання соціальних послуг Лохвицької міської ради.

Також депутатами було затверджено ряд місцевих програм на 2024 рік та внесені зміни в частині фінансування до вже діючих місцевих програм, які стосуються благоустрою територій, вуличного освітлення, підтримки комунальних підприємств «Лохвиця-сервіс» та «Добробут-сервіс», КНП «Лохвицька міська лікарня», Лохвицького ЦПМСД, соціального захисту населення, розвитку фізичної культури і спорту, відродження та розвитку культури тощо.  

Варто відзначити,  що у ході  роботи сесії затверджено Комплексну програму підтримки та соціального захисту ветеранів війни, захисників та захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і захисників та захисниць України Лохвицької громади на 2024 рік (на заходи програми передбачені кошти у сумі 2 млн. 400 тис. грн.), внесено зміни до фінансування заходів Комплексної Програми «Територіальна оборона на 2021-2025 роки» (зокрема на матеріально-технічне забезпечення ЗСУ виділено кошти в сумі 5 млн. 144 тис. грн.)

Детальніше про все  можна дізнатися з  онлайн-трансляції 49 сесії міської ради за посиланням https://www.facebook.com/lmr.gov.ua/videos/1035394951095171

Фото без опису