ПЕДАГОГИ-ПОЧАТКІВЦІ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРОВЕДЕННІ НАВЧАЛЬНОГО ТРЕНІНГУ

  • 109

Упродовж двох днів 4-5 січня 2024 року учителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Лохвицької міської ради взяли участь у навчальному тренінгу за програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення», що проходив на базі Лохвицької гімназії №1.

Захід відбувся на виконання наказу Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА, за підтримки благодійної організації The Lego Foundation, у співпраці з Полтавською академією неперервної освіти ім. М.В.Остроградського.

Під керівництвом креативного тренера обласного рівня Вікторії Соломахи педагоги в інтерактивній формі обговорили особливості застосування діяльнісного підходу в організації освітнього процесу в початковій школі, обмінялися ідеями щодо використання ефективних стратегій НУШ, ознайомилися з можливостями використання штучного інтелекту на уроках, підвищили рівень професійної компетентності.

За підсумками навчання 62 учителя громади отримали сертифікати підвищення кваліфікації та посібники «Проєктна робота в початковій школі».