ІЗ РОБОЧОЇ НАРАДИ У МІСЬКОГО ГОЛОВИ

  • 233

          Тиждень розпочався із чергової робочої наради, яка пройшла під керівництвом Лохвицького міського голови Віктора Радька, за участі заступників міського голови, старост, керівників структурних підрозділів міськвиконкому, медичних закладів та директорів комунальних  підприємств.

          Арктичне повітря з півночі Європи та утворення активного циклону на півдні України призвело до погіршення погодних умов, наслідком яких  станом на сьогодні 8 січня 2024 р. на території Лохвицької громади стала  ожеледь. Тож з-поміж інших питань на нараді йшлося про роботу з усунення наслідків негоди. «На олівці» у міського голови – покращення проїзного стану доріг комунальної власності,  в тім числі на вулицях Покровська, Садова, Бурмистенка м. Лохвиця, дороги до с. Криниця, проїздів та тротуарів до закладів освіти, лікарень та тих закладів, що забезпечують безперебійну життєдіяльність населення.

          Відповідні робочі доручення від міського голови отримали директори КП «Лохвиця-сервіс» та КП «Добробут-сервіс». Заступнику міського голови та  старостам дано доручення координувати роботу з усунення ожеледиці на  проїздах до населених пунктів громади, якими опікується Агентство місцевих доріг, а також наголошено щодо безперебійної роботи «Пунктів незламності» та функціонування укриттів на території населених пунктів Лохвицької громади.