ПРО ПРОВЕДЕННЯ НАРАДИ ЩОДО НАДАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ ДОГЛЯД ВДОМА

  • 316

Завідувачем відділення соціальних послуг за місцем проживання Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Романом ЛОЖЕЧНИКОМ 24 січня 2024 року була проведена виробнича нарада із   соціальними робітниками цього відділення за участю директора Центру Світлани ЖДАН.

На нараді обговорено питання, щодо поновлення медичних висновків про здатність до самообслуговування отримувачів соціальної послуги догляд вдома. Завідувач відділення Роман ЛОЖЕЧНИК акцентував увагу на забезпеченні надання соціальної підтримки і допомоги особам похилого віку та особам з інвалідністю у зв’язку зі зниженням температури повітря в умовах зимового періоду. Соціальним робітникам дано доручення активізувати роботу щодо виявлення та надання допомоги незахищеним категоріям населення для збереження їх життя та здоров’я.

Директор Центру Світлан ЖДАН наголосила соціальним робітникам на необхідності своєчасного виявлення громадян, які потребують догляду, якісного надання соціальних послуг жителям нашої територіальної громади, дотримання вимог Державного стандарту догляд вдома та правил внутрішнього трудового розпорядку. Фото без опису