Оголошення

  • 134

Виконавчий комітет Лохвицької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

          - начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Лохвицької міської ради.

          До участі в конкурсі на посаду - начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності запрошуються громадяни України віком до 60 років, які мають вищу освіту за спеціальностями «облік і аудит» або «економіка підприємств», з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче спеціаліста, стаж роботи за спеціальністю в органах місцевого самоврядування, на державній службі або в інших сферах, не менше 3 років. Особа що претендує на зайняття посади повинна досконало володіти державною мовою, знати основні принципи роботи на комп’ютері та програмні засоби Word, Excel. Перевага надається особам з досвідом роботи в бюджетних установах.

          Для участі в конкурсі подається заява на ім’я міського голови, до якої додаються: заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6, копії паспорта, документів про освіту, декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2023 рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції», копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

          Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення у кабінеті №7 виконавчого комітету міської ради, за адресою м.Лохвиця вул.Перемоги,1.

          Додаткова інформація за телефоном 3-34-25.Фото без опису