ПРО РОБОТУ МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ В С. МЛИНИ

  • 142

Центр надання соціальних послуг Лохвицької міської ради намагається бути ближчим до потреб усіх громадян Лохвицької територіальної громади не минаючи увагою жодного села та кожного їх мешканця. До складу команди входять  фахівці, які покликані забезпечити комплекс соціальних послуг на принципах адресності та індивідуального підходу, доступності та відкритості, з дотриманням Державних стандартів соціальних послуг.

06 лютого 2024 року фахівці мультидисциплінарної команди надавали послуги жителям с. Млини. Під час виїзду Євгенія ЗДОРОВЕЦЬ - провідний фахівець із соціальної роботи відділення соціальних послуг за місцем проживання Центу здійснила перевірку якості надання соціальних послуг соціального робітника Любові ВІЛАНОВОЇ. Послуги особам похилого віку надавалися в повному обсязі з дотриманням Державного стандарту, згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між Центром та підопічними.

Юлія ДРОЗДЕНКО - завідувач відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування Центру провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо послуг, що надаються Центром та надала консультації 14 особам.

Любов ЮХНО - перукар відділення з надання натуральної допомоги Центру надала перукарські  послуги 6 особам пенсійного віку, які залюбки скористалися цією можливістю, за що були вдячні працівникам Центру. Фото без опису