Книги – наші друзі у складні часи!

  • 152

 

#нові_книги

#День_дарування_книг

Книги – наші друзі у складні часи

Щороку, починаючи з 2012 року, 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг, який об’єднує всіх, хто дарує книги та хто прищеплює любов до читання. День дарування книг – свято,яке стало Міжнародним тому, що своїм корінням вийшло з народу. Ініціатива його появи належить одній звичайній людині – американці Еммі Бродмур, матері трьох дітей. Саме питання одного з її синів , чому немає такого дня, коли люди дарують одне одному книги просто так, стало поштовхом до появи на світ нового значущого свята. Міжнародний день дарування книг спрямований на підвищення інтересу до книги та бібліотеки. Адже в такий непростий час у нашому житті кожна подарована бібліотеці книга стане комусь джерелом натхнення, яскравих емоцій та заспокоїть душу від тривожного сьогодення. Відома англійська письменниця Джейн Остін у романі «Гордість та упередження» говорила: «Зрештою, я заявляю, що немає більшої насолоди, ніж читання! Наскільки швидше втомлюєшся від будь-чого, ніж від книги!»

Багато років у Публічній бібліотеці ім. Г. С.Сковороди діє акція «Подаруй бібліотеці книгу». Працівники бібліотеки вдячні всім, хто сьогодні та напередодні свята подарував сучасну книгу : Цись Анастасії, Сороці Надії Миколаївні, Грибович Світлані Григорівні, Ніколаєвій Любові Іванівні, Іваненку Богдану Івановичу, Москаленку Олександру Анатолійовичу, Долошко Людмилі Іванівні, Яценко Наталії Миколаївні,Кривенко Людмилі Іванівні та багатьом іншим.

Дякуємо своїм наймолодшим користувачам, які зробили свій внесок у поповнення фонду нашої книгозбірні: Сегету Дімі, Зозулі Тимуру, Мележик Мілані, Долошку Ігорю. Щиро вдячні за подарунки!

Шановні жителі громади! Долучайтесь до дарування книг бібліотеці - подаруйте сучасну українську книгу . Дбаємо про нашу культуру, допомагаємо Збройним Силам України. Разом до Перемоги!