16 лютого – День єднання

  • 84

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

          16 лютого Україна вже втретє відзначає День єднання. Якщо згадати початок 2022 року, то в українському суспільстві  тривало  хвилювання щодо можливого російського вторгнення. Щоб підняти дух українців і зменшити психологічний тиск, було впроваджено свято, яке мало на меті нагадати, що саме в єднанні – наша сила.

          Два роки війни довели це твердження. Коли ми об'єднані одною спільною метою, ми нездоланні!  Повномасштабна  російсько-українська війна стала критичною точкою об’єднання українців довкола спільних цінностей.  Всі ми різні, але   в нас єдине бажання – жити в мирі, однією щасливою родиною, з дітьми і батьками в процвітаючій країні.  І на це ми маємо повне право, би – ми у себе вдома! І ніхто не буде любити Україну, наш дім так, як ми!

          Тож пам'ятаймо, шануймо і допомагаймо нашим захисникам. Молімо Бога за тих, хто віддав своє життя за Україну і зробімо все для того, щоб їхня благородна мета  втілилася в реальність. І нехай ця дата нам вкотре нагадає, що ми маємо й надалі підтримувати один одного й лише разом йти до перемоги!

         Лохвицький міський голова Віктор  РАДЬКО

Фото без опису