ШАНОВНА ГРОМАДО ЛОХВИЧЧИНИ!

  • 76

          20 лютого ми  вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи європейський вибір  українців.

          10 років минає від тих трагічних лютневих подій 2014 року, коли під час боротьби за демократичні цінності на Майдані від куль снайперів загинули мирні протестувальники – нескорені сини  і доньки  України.

          Це була перша битва російсько-української війни, битва за наші цінності, за незалежність, за гідне майбутнє! Наша історія навічно закарбувала в пам’яті народу імена героїв, які до останнього подиху відстоювали свободу своєї країни. Схиляємо голови, вшановуючи їх світлу пам’ять. Герої не вмирають!

          Прагнення українців до волі, які заклав у той час Майдан, його перемога – це те, що і дотепер стоїть поперек горла кривавому путінському режиму. Битва за Україну триває. Битва за майбутнє Світла. Інакше темрява огорне цілі народи і країни.

          Вклоняємося воїнам-захисникам, які боронять Україну від російських окупантів. Не пробачимо ворогу смерті жодного нашого земляка, жодного українця!

          Хай пам'ять про всіх невинно вбитих згуртовує нас, додає сил, волі, мудрості й наснаги для втілення мрії всіх українців  – перемогти ворога і перетворити Україну в сучасну, могутню, процвітаючу європейську державу! Вічна пам'ять Героям! Слава Україні!

                                  Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису