ІЗ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

  • 54

            На засіданні виконавчого комітету Лохвицької міської ради, яке відбулося 22 лютого під головуванням міського голови Віктора Радька, були прийняті рішення по 30 питаннях порядку денного. 10 з них стосувалися захисту прав та інтересів дітей, зокрема надання 6-ти особам статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, також було надано дозвіл неповнолітньому на укладення договорів оренди земельних ділянок, визначено місце проживання малолітніх дітей з батьком, надано дозвіл на укладення договору дарування земельної ділянки на ім’я малолітньої дитини та затверджено персональний склад міждисциплінарної команди  для організації соціального захисту малолітньої дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах.

            Рішеннями членів виконкому схвалено ряд соціальних питань, пов’язаних з наданням  мешканцям громади матеріальної підтримки з місцевого бюджету. Так родинам 10 мобілізованих  надано допомогу у розмірі  10 тис. грн., 4-м жителям громади надано підтримку на вирішення соціально-побутових питань, 3-м військовослужбовцям, які отримали поранення, надано матеріальну допомогу на лікування в залежності від ступенів тяжкості, 15 дітям громадян, загиблих  під час АТО та повномасштабного вторгнення російської федерації, надано одноразову допомогу у розмірі 10 тис. грн. для вирішення соціально-побутових питань,  щомісячну матеріальну допомогу надано громадянам, які уклали контракт добровольця Лохвицької територіальної добровольчої сотні та беруть активну участь у виконанні бойових завдань.

            Також рішенням виконкому затверджено персональний склад громадської комісії з житлових питань у новій редакції, створено постійно діючу комісію із встановлення фактів можливого отруєння бджіл на території  адміністративного підпорядкування Лохвицької міської ради. Затверджено норми витрат на забезпечення харчування учасників спортивних заходів за рахунок коштів бюджету Лохвицької міської  ради. Надано дозволи на видалення 7 дерев на території м. Лохвиця та на передачу комунального майна, 34 комплектів постільної білизни, для потреб КНП «Лохвицька міська лікарня». 

            До Переліку об’єктів комунальної власності Лохвицької територіальної громади, що підлягають оренді,  рішенням виконкому внесено приміщення магазину площею 76,5 м кв. у селі Токарі та оголошено аукціон щодо його оренди. Із балансу ПК «Добробут-сервіс» вилучено майно, зокрема дров’яні пелети та відходи деревини,  які передано для опалення навчальних закладів та установ Лохвицької міської ради.  

             У ході засідання заявникам погоджено місця розташування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності за адресою: м. Лохвиця, вул. Героїв України, 14-А.

            Два питання, з розміщення об’єкта зовнішньої реклами та інформаційного намету в м. Лохвиця, під час голосування не набрали більшості голосів членів виконкому.