Відбулася робоча нарада з керівниками шкіл Лохвицької громади

  • 66

22 лютого 2024 року в залі засідань Лохвицької міської ради пройшла робоча нарада з керівниками шкіл та їх філій під головуванням начальника відділу освіти Тетяни Заїки.

Основну увагу на зустрічі зосередили на важливих та актуальних питаннях діяльності закладів освіти.

Присутні обговорили роботу по впровадженню реформи харчування учнів за батьківські кошти за безготівковим розрахунком, поділилися першими кроками в організації харчування учасників освітнього процесу в закладах освіти з використанням банківських терміналів для оплати, шляхами вирішення питань, які виникали в ході роботи та при оформленні звітної  бухгалтерської документації.

Керівник Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Олена Колєнова детально проінструктувала колег по питанню організації в школі роботи з охорони праці та ведення відповідної документації з метою попередження травматизму та нещасних випадків серед учнів та працівників закладу.

Підсумки роботи за попередній рік та обрані напрямки діяльності на 2024 рік за Стратегією розвитку центру професійного розвитку педагогічних працівників громади озвучила його директор Тетяна Савинська.

Провідні спеціалісти відділу освіти довели до відома учасників наради інформацію про організацію в 2024 році надання консультативної допомоги працівниками відділу освіти та центру ПРПП під час робочих зустрічей з адміністрацією закладів, про участь учнівських команд чотирьох шкіл Лохвицької громади в ІІ етапі змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», а також звернули увагу на неухильному дотриманні закладами вимог статті 30 Закону України «Про освіту» щодо забезпечення відкритого доступу до публічної інформації на веб-сайтах закладів освіти.

  За підсумками зустрічі було надано ряд доручень та рекомендацій.