ІЗ РОБОЧОЇ НАРАДИ У МІСЬКОГО ГОЛОВИ

  • 56

             На черговій робочій нараді, яка пройшла під керівництвом Лохвицького міського голови Віктора Радька за участі заступників міського голови, старост, начальників структурних підрозділів міськвиконкому, головних лікарів медичних закладів та директорів комунальних  підприємств, були обговорені питання із різних сфер життєдіяльності громади.

          Так головний лікар КНП «Лохвицька міська лікарня» Віктор Бурлей повідомив присутнім, що лікувальний заклад успішно пройшов державну акредитацію.

          Світлана Ждан, начальник Центру надання соціальних послуг проінформувала про поточну роботу, яку виконує колектив, надаючи спектр послуг одиноким престарілим громадянам, та акцентувала на необхідності створення на базі Центру кризової кімнати для тимчасового перебування осіб, які зазнали сімейного насилля.

          Начальник відділу освіти виконавчого комітету міської ради Тетяна Заїка доповіла про проведений ремонт котла та стабілізацію теплого режиму у приміщенні Васильківської філії Лохвицької гімназії №1 та ЗДО «Веселка». 

          Директор КП «Добробут-сервіс» Костянтин Гармаш прозвітував про пророблену на минулому тижні роботу, а саме – про виробництво пелети паливної та заготівлю деревної щепи. Завданням робочого тижня для КП «Лохвиця-сервіс» стане заміна мотора на водонапірній башті по вул. Героїв Україна – про це на нараді повідомив директор  підприємства Олександр Редька. Знову з очільниками комунальної сфери було піднято питання утримання безпритульних собак.

          Староста Погарщинського старостату прозвітувала про те, що з 6 березня 2024 року розпочинає дію комунальний автобусний маршрут Дібрівне – Погарщина – Старий Хутір – Гамаліївка – Долинка – Токарі – Лохвиця, для покращення сполучення сіл із адміністративним центром громади.

          У ході робочої наради секретар міської ради Тетяна Даценко  узгодила графік звітів міського голови та старост у старостинських округах Лохвицької громади.

          Підсумком робочої наради стали доручення, дані міським головою  відповідним працівникам.