ПРО РОБОТУ МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ В С. ЖАБКИ ТА С. БЕРБЕНИЦІ

  • 85

      05 березня 2024 року мультидисциплінарною командою Центру  надання соціальних   послуг   Лохвицької   міської   ради   був   здійснений    виїзд  в с. Жабки та с. Бербениці Лохвицької територіальної громади. 

    Під час виїзду Євгенія ЗДОРОВЕЦЬ - провідний фахівець із соціальної роботи відділення соціальних послуг за місцем проживання Центу здійснила перевірку якості надання соціальних послуг соціальних робітників Людмили ТЕРНО та Ірини ЦИСЬ, які надають соціальні послуги догляду вдома 20 підопічним. Послуги особам похилого віку надаються в повному обсязі з дотриманням Державного стандарту, згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між Центром та підопічними.  

    Психологом відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування Центру Оленою ГОРОШКО було проведено індивідуальні бесіди з 16 особами похилого віку та матерями військовослужбовців на тему: «Ознаки стресу та симптоми, які можуть проявлятися після пережитих подій».

     Перукарем відділення з надання натуральної допомоги Центру Любов’ю ЮХНО були надані перукарські послуги 11 громадянам похилого віку.

    Отримувачі соціальних послуг висловлювали подяку за чуйне ставлення до них та, що на схилі літ вони не залишені без уваги та допомоги. Працівники Центру роблять все можливе, щоб потребуючі відчули їхню турботу та увагу.Фото без опису