Благодійний концерт "Разом до Перемоги!"

  • 250

6 березня в Лохвицькому міському Будинку культури, Полтавський обласний Центр народної творчості та культурно-освітньої роботи з успіхом представив концерт у рамках циклу патріотичних культурно-мистецьких заходів «Разом до Перемоги».

Подія мала благодійний характер – збір коштів на потреби військових, а ще стала яскравим простором творчості, осяяним словом і музикою, щирістю і високою майстерністю, які проймають до глибини душі.

Працівники Полтавського обласного центру народної творчості Олена Бєлакова, Людмила Солод, Ольга Озерянко, Віктор Лавренко, Наталія Дубовик, артисти театру ім. Гоголя Лідія Кретова, Олександр Князь, та директор концерту доктор філософії, директор Обласного Центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Дмитро Соколов подарували глядачам Лохвицької громади зустріч із чудовими піснями та улюбленими героями. Весь вечір в залі пронизливо й по-особливому тепло панували весняний настрій, піднесення і натхнення, проникнуті любов’ю до України і вірою в Перемогу.

Міський голова Віктор Радько висловив вдячність організаторам та артистам за чудовий патріотичний культурно-мистецький проєкт, який об’єднав виконавців і глядачів заради шляхетної мети – допомоги Збройним Силам України.

Завдяки небайдужості глядачів, вдалося зібрати 11 752 грн.. Віру і надію плекає у собі кожен українець, вчинками і молитвами, уміннями і щоденною працею дякуючи за вранішній промінь сонця бійцям ЗСУ.

Слава Україні.