МІСЬКИЙ ГОЛОВА І СТАРОСТА ЗВІТУВАЛИ У БІЛОГОРІЛЬСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ

  • 181

          6 березня зустріччю з жителями села Білогорілка розпочалося  звітування Лохвицького міського голови перед жителями старостинських округів громади за 2023 рік.            

          Міський голова Віктор Радько проінформував присутніх про роботу виконавчих органів міської ради, детально зупинившись на питаннях освітньої, культурної медичної, комунальної та соціальної сфер життєдіяльності громади.

           Особливу увагу у своєму виступі міський голова приділив питанню допомоги фронту, відзначивши, що з  24 лютого 2022  року на війну  із бюджету громади використано  79  мільйонів гривень:  2022 рік – 24 мільйони, 2023 рік – 55 мільйонів гривень.

          Після  цього міський голова надав відповіді на питання від присутніх: про можливість облаштування дитячого майданчика на території села Білогорілка, покращення автобусного сполучення з м. Лохвиця,  про ремонт доріг у 2024 році, про усунення перебоїв у водопостачанні, про послуги сімейної медицини. 

          У відповідях на питання взяв участь і староста Білогорільського округу Юрій Плюйко. Запрошений  для діалогу влади і громади депутат міської ради від цього округу Володимир Рязанов, з відомих йому причин, на зустрічі з людьми був відсутній.