Дорогі жінки!

  • 58

          Від щирого серця вітаю вас із Міжнародним жіночим днем 8 Березня! 

          Вже третю весну ви зустрічаєте із болем у серці і сльозами на очах. На жаль, ці дні пробудження природи сьогодні затьмарені війною та тривогами.

           Але ми, чоловіки, знову й знову засвідчуємо вам повагу, вдячність та любов, адже все найдорожче і найпрекрасніше, що  є в нашому житті  – любов, сім’я, народження, всі радощі і надії  – все пов’язане з жінкою!

           Сьогодні, у складний для нашої країни час, ви вкотре демонструєте справжній героїзм, чекаючи своїх чоловіків і синів, які стоять на захисті України, щодня щиро молитеся про перемогу над російським ворогом. Проявляючи професіоналізм і високу відповідальність ви невтомно працюєте в усіх сферах життєдіяльності Лохвицької громади.

          Дорогі матері, дружини, сестри, доньки, бабусі, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього дітей і онуків є запорукою успіхів  нашого краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим і духовно наповненим, коли щасливо усміхаються ваші очі!

          Тож зичу, щоб у кожній жіночій долі було сонячно, спокійно і затишно. Миру вам, міцного здоров’я та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду!

           З повагою –  Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису