ІЗ РОБОЧОЇ НАРАДИ У МІСЬКОГО ГОЛОВИ

  • 67

          Ряд питань із різних сфер життєдіяльності громади було обговорено сьогодні, 11 березня, на щотижневій робочій нараді, яка відбулася під головуванням Лохвицького міського голови Віктора Радька.

          Директор КНП «Лохвицький ЦПМСД» Оксана Сиса проінформувала, що з метою підвищення рівня професійної обізнаності закладом проводяться тренінги і семінари для середнього і молодшого медичного персоналу.

          Про стан виконання внесення відомостей до Реєстру територіальної громади працівниками старостатів Лохвицької ТГ прозвітувала начальник відділу з питань державної реєстрації Вікторія Білашенко,  доповівши про проведення навчання відповідальних працівників та отримання ними електронних підписів. Роботу по внесенню  відомостей до РТГ заплановано розпочати на цьому тижні.

          Начальник відділу освіти виконавчого комітету міськради Тетяна Заїка доповіла, що підпорядковані освітні заклади у громаді функціонують у штатному режимі. Водночас акцентувала: наразі 30 працівників закладів освіти, серед них водії шкільних автобусів, проходять медичні комісії за викликом Другого відділу Миргородського РТЦК та СП. В подальшому це може призвести до браку на робочих місцях потрібних кадрів, зокрема тих працівників, які здійснюють перевезення  школярів.

           Інформуючи про поточні виробничі питання у роботі КП «Добробут-сервіс»,  директор підприємства Костянтин Гармаш доповів, що на минулому тижні серед виконаних завдань були ремонт пошкодженого відбійника у с. Млини, ліквідація 8 стихійних сміттєзвалищ, виготовлення вольєра для тимчасового утримання безпритульних тварин.

          Лохвицький міський голова, отримавши звернення від мешканців під час свого звіту у Білогорільському та Харківецькому старостатах, дав доручення головному інженеру КП «Лохвиця-сервіс» Олександру Карасю усунути недоліки у роботі системи водопостачання у с. Білогорілка та подбати про підняття  люків на водопровідних колодязях у с. Харківці.

          Секретар міської ради Тетяна Даценко звернула увагу присутніх на продовженні звітування міського голови у старостатах. Цього тижня на черзі – Безсалівський, Яхниківський та Гирявоісковецький старостинські округи.