ВДРУГЕ НЕ ВІДБУЛАСЯ 50 СЕСІЯ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 100

           У четвер,  14 березня, вдруге  було зірване заплановане на цей день засідання 50 сесії Лохвицької міської ради. 

          Перед початком реєстрації депутатів голова Лохвицької міської територіальної виборчої комісії Миргородського району Полтавської області Сергій Піддубний ознайомив присутніх з Постановою Центральної виборчої комісії від 28 лютого 2024 року «Про окремі питання діяльності Лохвицької міської територіальної виборчої комісії Миргородського району Полтавської області» щодо реєстрації депутатом Лохвицької міської ради Горобця Олега Васильовича, обраного в територіальному виборчому окрузі №2 за територіальним виборчим списком від Полтавської обласної організації політичної партії «Довіра».

          Відтак у сесійній залі були присутні 13 депутатів та міський голова Віктор Радько, голос якого врахувала електронна система «Рада».  Та сесія може розпочати роботу при наявності в залі 14 депутатів. І аби хоч один депутат із групи «Лохвичина» з’явився в залі, проведення сесії стало б можливим. Але  група разом зі своїм лідером Володимиром Борисенком не прийшла на сесію  у кількості 11 чоловік. Це представники політичних партій «Слуга народу» Григорій Шамрицький, Юрій Ус, Оксана Костюк, ПП «Батьківщина» – Петро Чорний і Анатолій Власенко, ПП «Сила і Честь» – Володимир Борисенко, Володимир Інденко, Тетяна Яремченко, ПП «За майбутнє» – Володимир Рязанов,   ПП «Європейська   солідарність» Руслан Кравченко і Роман Різник.   

          108 питань порядку денного, серед яких чільне місце займав ряд фінансових питань, пов’язаних з підсиленням обороноздатності країни, допомоги нашим хлопцям, які вже на фронті та були нещодавно мобілізовані, підтримки родин військовослужбовців та надання допомоги з бюджету громади тяжкохворим. Мова про кошти, які є в громади в наявності, але  без рішення депутатів не можуть дійти до тих, хто їх потребує. А особливо наші захисники на передній лінії фронту, коли від  наявності оснащення залежить їх життя!

          Отож, у той час, коли сотні мешканців нашої громади воюють за Україну, на що чи проти кого націлені дії тих 11 депутатів, які сьогодні не прийшли на сесію?  

          Детальніше за посиланням на онлайн-трансляцію

https://www.facebook.com/lmr.gov.ua/videos/946513477177050/

Фото без опису