МІСЬКИЙ ГОЛОВА І СТАРОСТА ПРОЗВІТУВАЛИ У ЯХНИКІВСЬКОМУ СТАРОСТАТІ

  • 91

Ввечері 15 березня Лохвицький міський голова у рамках звітної кампанії на територіях старостинських округів побував у Яхниківському старостаті. Зустріч з жителями сіл відбувалася у Будинку культури с. Яхники.

 Насамперед, присутні скорботною хвилиною мовчання вшанували воїнів, які у боротьбі з кривавим російським загарбником віддали життя за незалежність і територіальну цілісність України. В рядах Небесної варти – яхничани Зінченко Максим Юрійович та Сало Анатолій Іванович…

Міський голова Віктор Радько у своєму звіті перед громадою старостату розповів про роботу виконавчих органів міської ради за 2023 рік, детально зупинившись на питаннях наданої підтримки фронту, діяльності закладів і установ медичної, соціальної та житлово-комунальної сфери. 

Заслухали присутні і звіт старости Яхниківського старостинського округу Наталії Сердюк.

У ході зустрічі міський голова і староста відповіли на ряд питань, які хвилюють жителів старостату. Зокрема, про можливість ремонту дороги в с. Романиху, про підтримку громадою родин захисників і державні пільги учасникам бойових дій, про вуличне освітлення та благоустрій села Яхники.

На жаль, запрошена депутатка цього округу Оксана Костюк на зустріч з жителями Яхниківського старостату не з’явилася.