МІСЬКИЙ ГОЛОВА І СТАРОСТА ПРОЗВІТУВАЛИ У ГИРЯВОІСКОВЕЦЬКОМУ СТАРОСТАТІ

  • 125

16 березня у БК с. Гиряві Ісківці Лохвицький міський голова зустрівся з жителями старостинського округу, аби прозвітувати про свою та роботу виконавчих органів міської ради за 2023 рік.

У пошані перед загиблими захисниками України, серед яких їх земляки Корпань Олександр Григорович, Малишко Роман Вікторович, Шевченко Олександр Сергійович, присутні схили голови у скорботній хвилині мовчання…

У звіті перед громадою Віктор Радько особливу увагу приділив питанням житлово-побутової сфери, медицини, освіти, зокрема наповнюваності класів на селі, подякував усім, хто не словом, а ділом підтримує наших захисників.

Перед громадою про свою роботу прозвітувала староста Гирявоісковецького старостинського округу Наталія Давиденко.

Міський голова відповів на поставлені сільською громадою питання, що стосувалися різних сфер життєдіяльності: про можливість встановлення фотопастки  для  місцевих «несунів» сміття в несанкціоновані місця, про отримання земельних ділянок (2 га) для ведення особистого селянського господарства працівниками освіти і соціальної сфери, про придбання спецтехніки для потреб по благоустрою старостату, про надання житла багатодітній родині, про те, коли бійці на фронті отримають допомогу спецзасобами, про які   вони надали заявку ще в кінці січня.

Щодо останнього, міський голова надав відповідь про те, що все залежить від рішення сесії, а два останніх засідання були зірвані депутатами групи «Лохвичина». До складу цієї групи входить і депутат Юрій Ус, який того дня був присутній у залі.  Разом з докором про неявку на сесії депутат отримав і слова подяки від старости за активну участь у житті сіл Гиряві Ісківці і Старий Хутір. Виступивши, він відзначив, що вже опублікував свій депутатський звіт у соціальних мережах, і люди з ним ознайомилися.

Ще один депутат, Володимир Борисенко, у виборчий округ якого входить с. Млини Гирявоісковецького старостату, не відвідав зустріч з жителями, зіславшись на неналежний стан здоров’я.