17 березня – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

  • 45

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ ЛОХВИЧЧИНИ!

          Сердечно вітаю із професійним святом –  Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення – усіх, хто має відношення до роботи цієї галузі на теренах Лохвицької  міської територіальної громади!

          Для  споживачів комунальні блага давно стали такою звичною справою, що ніхто особливо і не замислюється над тим, який значний тягар відповідальності лежить на плечах працівників  цих підприємств.

На долю комунальників та робітників благоустрою випадає багато  щоденних випробувань, адже за будь-яких погодних умов вам щодня доводиться докладати значних зусиль, аби населені пункти нашої громади були чистими, затишними, квітучими, а їх мешканці отримували весь спектр послуг, необхідних для гідного і комфортного проживання.

          Із нагоди професійного свята висловлюю щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей  мешканцям стало сенсом життя! Дякую за відповідальну, високопрофесійну та самовіддану працю, за те, що галузь ЖКГ в нашій громаді тримається на гідному рівні завдяки вашим сильним, працьовитим рукам!

          Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, витримки і віри в перемогу. Хай докладені вами професійні зусилля завжди винагороджуються людською довірою і повагою! Зі святом!

  З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису