ІЗ РОБОЧОЇ НАРАДИ У МІСЬКОГО ГОЛОВИ

  • 65

          Під головуванням міського голови Віктора Радька сьогодні відбулася  щопонеділкова нарада за участі працівників апарату міськради, начальників відділів та структурних підрозділів, старост, керівників медичних закладів та комунальних підприємств.

          На робочому зібранні обговорили низку питань життєдіяльності громади. Так головний лікар КНП «Лохвицька міська лікарня» Віктор Бурлей прозвітував про успішне проходження перевірки приміщень з дотримання правил при роботі з підконтрольними  речовинами (наркотичні засоби)  у рамках підготовки лікувального закладу до ліцензування.

          Начальник відділу освіти виконавчого комітету міськради Тетяна Заїка  проінформувала про те, що освітні закади на території громади працюють у штатному режимі, окрім Лохвицької гімназії №1,  де у зв’язку з високим ступенем захворюваності учнів і вчителів деякі класи переведено на онлайн-навчання.

          Про поточний стан справ та проблемні питання у роботі комунальних підприємств доповіли директор КП «Добробут-сервіс» Костянтин Гармаш та головний інженер КП «Лохвиця-сервіс» Олександр Карась. На обох підприємствах проблема одна – нестача персоналу у зв’язку з мобілізацією та проходженням медкомісій, що унеможливлює роботу та надання послуг споживачам у звичному режимі.

          Про роботу над проєктом Алеї пам’яті загиблим воїнам у парку Перемоги м. Лохвиця доповів начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету міськради Ярослав Кабар. Він представив візуалізацію окремих конструкцій з банерами для кожного загиблого, як того побажали рідні наших Героїв. Також проінформував присутніх про проведення на цьому тижні культурних заходів: презентацій двох книг та звітного концерту викладачів ДМШ ім. І.О. Дунаєвського. Лохвицький міський голова наголосив на обов’язковому дотриманні правил безпеки  при оголошенні сигналу повітряної тривоги під час проведення масових  зібрань.

          Секретар ради Тетяна Даценко акцентувала на продовженні звітної кампанії міського голови на території старостатів. На цьому тижні звіти відбуватимуться у Свиридівському, Лучанському, Токарівському, Погарщинському та Ригівському старостинських округах.

          Підсумком робочої наради стали доручення міського голови  відповідним працівникам.