ВІДБУВСЯ ЗВІТ У СВИРИДІВСЬКОМУ СТАРОСТАТІ

  • 103

          Сьогодні, 19 березня, у рамках звітної кампанії Лохвицький міський голова зустрівся з мешканцями Свиридівського старостинського округу.

          Віктор Радько розповів про свою роботу, діяльність виконавчих органів Лохвицької міської ради за 2023 рік, назвавши його роком оборони, незламності, стійкості та турботи. Міський голова зосередив увагу присутніх на різних сферах життя громади – соціальній, медичній, культурній,  будівництва та житлово-комунального господарства.  Особливу увагу приділив питанню допомоги фронту.

          У діалозі з жителями міський голова дав відповіді на питання щодо роботи сімейної медицини в старостаті, ремонту доріг, руху сільськими дорогами великовагового транспорту, яким свою продукцію вивозить лісництво, щодо отримання земельних ділянок учасниками бойових дій. До пояснень по двох останніх питаннях долучився і депутат  цього округу Анатолій Заславець, який є головою постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва та екології. Він теж прозвітував перед жителями старостату про свою депутатську діяльність та відповів на ряд супутніх питань про фактичне блокування роботи міської ради депутатською групою «Лохвичина», яке за годину до зустрічі продемонстрували ці депутати зірвавши сесію міської ради, на порядок денний якої було винесено виключно питання військового характеру.  

          Анатолій Пугач, староста Свиридівського старостинського округу, у своєму звіті детально  розповів  про роботи, виконані на територіях населених пунктів протягом 2023 року. Зокрема, він відмітив, що на території старостату дорожньо-ремонтних робіт на дорогах комунального і місцевого значення проведено на суму 4 млн. грн.

          Заслухавши звіт старости, люди подякували Анатолію Пугачу за всі справи, зроблені ним на користь старостинської громади.