ВІДБУВСЯ ЗВІТ У ТОКАРІВСЬКОМУ СТАРОСТАТІ

  • 65

Про свою роботу та діяльність виконавчих органів міськради за 2023 рік Лохвицький міський голова Віктор Радько прозвітував 23 березня у Токарівському старостинському окрузі.

Та насамперед, мешканці, які прийшли для зустрічі з очільником громади у Токарівський будинок культури, вшанували пам'ять загиблих у російсько-українській війні захисників, серед яких їх земляки – Тищенко Володимир Анатолійович та Кочерга Юрій Миколайович…

Традиційно у виступі міського голови – всі сфери життєдіяльності громади, зокрема освітня, соціальна, культурна, галузь охорони здоров’я, робота з ВПО, благоустрій та роботи з експлуатаційного утримання доріг.  Також міський голова розповів, що минулоріч громадою особлива увага була приділена  питанню підтримки захисників, придбання їм автомобілів, дронів, тепловізорів та іншого не менш важливого спорядження.

Про свою роботу у 2023 році перед присутніми прозвітував староста Токарівського старостинського округу Роман Краснолуцький.

У ході звітування присутні, зокрема, турбувалися про збільшення штату медпрацівників АЗПСМ для обслуговування населення старостату, цікавилися можливістю ремонту дороги Лохвиця – Гадяч, яка перебуває у віданні Агентства місцевих доріг Полтавської області, запитували, як формується розподіл коштів між старостатами громади та піднімали питання покращення умов і якості водопостачання. Міський голова і староста дали відповіді і роз’яснення на поставлені питання.