ЗВІТ У ПОГАРЩИНСЬКОМУ СТАРОСТАТІ

  • 75

23 березня під час звітної кампанії у старостинських округах громади Лохвицький міський голова зустрівся з жителями сіл Погарщина і Дібрівне.

            Гнатенко Анатолій Олексійович і Кривко Олександр Володимирович – мешканці цих сіл, які поклали життя на вівтар перемоги України над російським ворогом, разом з усіма загиблими воїнами були вшановані присутніми скорботною хвилиною мовчання…

            У ході зустрічі міський голова Віктор Радько розповів про рік, що минув, у розрізі фінансування і втілених справ у галузях медицини, освіти, культури, соціальної та житлово-комунальної сфери, акцентував  на питанні допомоги фронту, яка у 2023 році становила 55 мільйонів гривень.

Міський голова відповів на ряд питань: щодо збільшення кількості візитів сімейного лікаря на територію старостату, можливості ремонту дороги через с. Руда, встановлення обігрівачів в укритті, ремонту дороги Лохвиця – Погарщина, яка перебуває на балансі Агентства автомобільних доріг Полтавської області.

Оцінкою роботи старости Юлії Клименко, яка виступила зі звітом за 2023 рік перед своєю громадою, стали оплески, як дяка за все, що вона зробила  і робить для жителів старостату.

            Запрошений для звіту депутат міської ради на окрузі №26 Петро Чорний на зустріч з жителями Погарщинського старостату не з’явився.