ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Капітальний ремонт будівлі комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня (термомодернізація фасаду з переобл

  • 73

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Капітальний ремонт будівлі комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштуванням пандусу та вимощення; заміна покрівлі з утепленням; заміна внутрішніх інженерних мереж та оздоблення) по вул. Незалежності,4 в м. Лохвиця Полтавської області. Коригування

 (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

1. Найменування: Виконавчий комітет Лохвицької міської ради

2. Місце знаходження: Україна, 37200, Полтавська область, м. Лохвиця, вул. Перемоги, 19

3. Код ЄДРПОУ: 41812483

4. Категорія замовника: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Капітальний ремонт будівлі комунального некомерційного підприємства Лохвицька міська лікарня (термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштуванням пандусу та вимощення; заміна покрівлі з утепленням; заміна внутрішніх інженерних мереж та оздоблення) по вул. Незалежності,4 в м. Лохвиця Полтавської області. Коригування

 (код ДК 021:2015 «45453000-7» - Капітальний ремонт і реставрація).  

6. Дата оголошення: 21 березня 2024 року.

7. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

8. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-21-011947-a

9. Обґрунтування необхідності закупівлі

Закупівля здійснюється з метою реалізації проєкту в рамках «Програми з відновлення України».

Згідно із Фінансовою угодою між Україною та Європейським інвестиційним банком (Проєкт «Програма з відновлення України») від 9 грудня 2020 року FI № 91.906 Serapis № 2019-0903, ратифікованою Законом України  від 14 липня 2021 року №1645-IX Європейський інвестиційний банк надає Україні позику з метою фінансування Проєкту «Програма з відновлення України».

15 грудня 2021 року Кабінетом Міністрів України прийнята постанова №1324 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у рамках «Програми з відновлення України» та у зв’язку з укладенням Фінансової угоди.

Відповідно до Угоди про впровадження проєкту «Програма з відновлення України», укладеної між Мінфіном та Мінінфраструктури, кошти Позики є субвенцією з Державного бюджету місцевим бюджетам  у вигляді безповоротної передачі коштів для реалізації проєктів у рамках Програми з відновлення України, що фінансуються відповідно до Фінансової угоди та постанови Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2021 року №1324 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у рамках Програми з відновлення України».

 

10. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 104 298 425,00 грн. з ПДВ. Обсяги та очікувана вартість закупівлі обраховано відповідно до проектно-кошторисної документації та обсягу фінансування.

 

11. Розмір бюджетного призначення: сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі та відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.02.2024 №87-р «Про розподіл у 2024 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проектів у рамках  Програми з відновлення України між місцевими бюджетами», відповідно до рішення 49 сесії 8 скликання №31 від 04.01.2024 р. «Про бюджет Лохвицької міської територіальної громади на 2024 рік 1652400000».

Джерело фінансування: державний бюджет, місцевий бюджет.

 

12. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики визначені відповідно до затвердженої проектної документації та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами Закону України «Про публічні закупівлі».

У Додатку 5 до тендерної документації визначено технічну специфікацію, яка містить опис усіх необхідних характеристик предмета закупівлі, що закуповуються, у тому числі технічні, функціональні та якісні характеристики. Зазначені характеристики можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва; описом характеристик передбачено технічні особливості або специфікації, які містять посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами.