МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОЗВІТУВАВ ПЕРЕД ЖИТЕЛЯМИ РИГІВСЬКОГО СТАРОСТАТУ

  • 56

          Сьогодні Лохвицький міський голова Віктор Радько у рамках звітування за 2023 рік провів 13-ту зустріч з жителями 12-ти старостатів громади.

           Мешканці Ригівського старостинського округу зібралися у сільському Будинку культури, щоб заслухати очільника громади та отримати відповіді на питання, які їх цікавлять.

          Насамперед, присутні, схиливши голови, скорботною хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять захисників, які віддали життя за незалежність і територіальну цілісність України…

          Міський голова прозвітував про свою роботу та діяльність виконавчих органів міської ради за вищезгаданий період. Детально розповів про допомогу військовослужбовцям, здобутки у соціальній сфері, освіті, медицині, роботі комунальних підприємств, проведенні експлуатаційного утримання дорожньої інфраструктури. 

          У ході діалогу з міським головою жителі отримали відповіді на поставлені питання, зокрема особисті – щодо оренди ставка, порушення меж присадибної земельної ділянки, а також  громадського характеру – щодо руйнації доріг великоваговим транспортом сільгосптоваровиробників, можливості встановлення дитячого ігрового майданчика на території с. Риги. Віктор Радько, подякувавши за захист, дав роз’яснення військовослужбовцю, який прибув у відпустку з передньої лінії фронту, щодо отримання ним одноразових матеріальних допомог з бюджету громади та подання до міської ради заявки на придбання квадрокоптера.

          Відзвітував перед жителями про свою роботу і староста Ригівського старостинського округу Євген Шамкало, отримавши слова вдячності на свою адресу не лише від місцевих сельчан, а й від переселенців з нині окупованої ворогом Бахмутської громади,  які знайшли прихисток і підтримку на території старостату.