ГЕТМАНОВ ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ

  • 42

ГЕТМАНОВ ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ

17.08.1984 – 28.03.2024

          Олександр Сергійович Гетманов народився 17 серпня 1984 року в с. Карасівка Білогірського району Автономної Республіки Крим.

          У листопаді 1993 року Олександр разом з родиною переїхав на постійне місце проживання в с. Харківці, де пішов у 3 клас Харківецької неповної середньої школи. Закінчивши навчання, у 2000 році відразу ж пішов працювати в місцеве сільськогосподарське підприємство імені А. Тесленка. Далі – служба в армії. Після повернення Олександр працював спеціалістом по ремонту великовагового транспорту в м. Київ, м. Харків, м. Полтава. У 2013 році одружився, разом із дружиною Оксаною народили та виховували сина.

          Коли почалася антитерористична операція, сержант Олександр Гетманов півтора роки захищав територіальну цілісність України на сході нашої держави. Після повернення продовжив працювати в м. Полтава.

          24 лютого 2022 року наказом №34 начальника Миргородського РТЦК та СП сержант Олександр Гетманов був призваний стрільцем-санітаром І відділення охорони другого взводу охорони роти охорони Другого відділу Миргородського ТЦК та СП, а з 6 лютого 2023 року Олександр відбув у військову частину, у складі якої з честю та гідністю боронив рідну землю від російських окупантів.

          28 березня 2024 року на Харківщині під час виконання бойового завдання по захисту незалежності і територіальної цілісності України внаслідок травми грудної порожнини сержант Олександр Гетманов загинув…

          Поховали воїна 5 квітня 2024 року на кладовищі в. с. Харківці.

          У загиблого залишилися мама, дружина, син та дві сестри.

Інші статті

Всі статті