ВШОСТЕ НА 50-ТУ СЕСІЮ НЕ ПРИЙШОВ ЖОДЕН ДЕПУТАТ ГРУПИ «ЛОХВИЧИНА»

  • 67

          Жоден із депутатів групи «Лохвичина» – Григорій  Шамрицький, Юрій Ус, Оксана Костюк (ПП «Слуга народу»), Петро Чорний, Анатолій  Власенко (ПП «Батьківщина»), Володимир Борисенко, Володимир Інденко, Тетяна Яремченко (ПП «Сила і Честь»), Володимир Рязанов (ПП «За майбутнє») Руслан Кравченко, Роман Різник (ПП «Європейська   солідарність») сьогодні, 11 квітня, не з’явився на пленарне засідання 50 сесії Лохвицької міської ради 8 скликання.  

          Група «Лохвичина», поставивши себе на противагу всій громаді, нехтуючи потребами людей, проігнорувала питання  допомоги військовим на фронті, виділення матеріальної підтримки тяжкохворим, затвердженням програми забезпечення житлом переселенців у сільський місцевості, виділення коштів на регулювання кількості безпритульних тварин на території громади,  якими наразі опікуються зооволонтери. 

          Не знайшлося часу у цієї групи для того, аби на сесії проголосувати за виділення коштів на облаштування в центрі Лохвиці місця вшанування наших воїнів-земляків –  Алеї загиблих Героїв.

          Не потрібні їм ні тварини, ні люди. І живі, і мертві. Звичайні і Герої. Ганьба, яку терпить Лохвицька громада.Фото без опису

https://www.facebook.com/lmr.gov.ua/videos/401449506012965/