ІЗ РОБОЧОЇ НАРАДИ У МІСЬКОГО ГОЛОВИ

  • 130

          На  порядку денному  щопонеділкової робочої наради у міського голови Віктора Радька  роглянуто та обговорено ряд питань із різних сфер життєдіяльності громади.

          У розрізі звіту про поточну роботу лікувального закладу головний лікар Лохвицької міської лікарні Віктор Бурлей проінформував про проведення на минулому тижні навчання із середнім медичним персоналом по наданню допомоги при масових поступленнях після вражень (визначення та зупинка кровотечі) та про дозиметричне випробування  рентген-аппарату С-дуга, яке дозволяє отримати ліцензію на його використання.

          Про виконання доручення міського голови, пов’язане із зверненням мешканців с. Степуки, на нараді доповіла директор Лохвицького ЦПМСД Оксана Сиса. Сімейним лікарем здійснено виїзд на територію села, у ході якого здійснено прийом та обстеження 10 мешканців.

          Головний інженер КП «Лохвиця-сервіс» Олександр Карась доповів про проведення підготовчих робіт до запуску додаткової водонапірної вежі у с. Токарі. Міський голова наголосив на виконанні працівниками підприємства робіт по косінню прибудинкових територій  біля багатоквартирних будинків у м. Лохвиця.

          На минулому тижні працівники  КП «Добробут-сервіс»  займалися заготівлею дров, виробництвом пелетів, сьогодні зранку приступили до косіння порослі у ландшафтному просторі міста Лохвиця – про це на робочому зібранні  повідомив директор підприємства Костянтин Гармаш. Також він прозвітував про виготовлення металевих конструкцій для банерів Алеї загиблих Героїв. Наразі продовжиться робота над виготовленням підставок для квітів та лампадок на цих конструкціях. 

          Начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Ярослав Кабар повідомив про заплановану відправку на друк 2-х зразків банерів із фото та інформацією про загиблих воїнів для подальшого визначення якісного виконавця робіт. Також проінформував про заплановані на цей тиждень культурні заходи – виступ по обміну на території Сенчанської громади працівників Лохвицького БК та художній звіт Лохвицької дитячої музичної школи ім. І.О. Дунаєвського.

          Про оголошення на території Лохвицької громади з 15.04 до 15.05. 2024 р. Місячника чистоти присутніх проінформував перший заступник міського голови Сергій Шрамко. Перед старостами та керівниками установ, закладів та підприємств поставлено завдання активізувати впорядкування територій та квітників, провести озеленення, а також ліквідувати стихійні сміттєзвалища, в тому числі на території сіл  Яхники, Лука, Гиряві Ісківці, Токарі.

          На робочій нараді по вищезгаданих питаннях Лохвицький міський голова дав доручення, обов’язкові до виконання протягом цього тижня.