Робоча нарада з питань взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії домашньому насильству

  • 41

23 квітня 2024 року в Центрі надання соціальних послуг Лохвицької міської ради відбулося засідання робочої наради по розробці системи співпраці суб’єктів,  які здійснюють заходи протидії домашньому насильству в родинах з неповнолітніми дітьми.

В нараді взяли участь директор Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Світлана ЖДАН, фахівці відділення соціальної роботи Центру Надія НАСТЕНКО та Оксана САВЧЕНКО, дільничий офіцер поліції сектору превенції відділення поліції № 2 Миргородського РВП ГУНП в Полтавській області, лейтенант поліції Анастасія МИКИТЕНКО, інспектор сектору ювенальної превенції Анна ЗУБКО, начальник та провідний спеціаліст Служби у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради Ольга ПОПОВА та Вікторія ЛИТВИНЕНКО, поліцейські офіцери громади  Тарас КУДЕРЯ та Володимир ГРИЩЕНКО.

Під час наради присутні окреслили спільні дії, оперативність та взаємоінформування про випадки насильства в сім’ї, проведення профілактичних, інформаційно-просвітницьких заходів щодо попередження насильства в сім`ї.

А також розглянули питання щодо налагодження належної взаємодії, узгодження та вирішення проблемних питань під час реагування та відпрацювання випадків домашнього насильства.

По завершенню наради було акцентовано на тому, що тільки за чіткої та злагодженої співпраці всіх відповідних служб та установ, на які покладено функції щодо здійснення заходів із запобігання та протидії домашньому насильству,  можливе досягнення певних результатів. Фото без опису