ПРО РОБОТУ МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ В С. БІЛОГОРІЛКА

  • 44

В Центрі надання соціальних послуг Лохвицької міської ради  працює мультидисциплінарна команда для надання соціальних послуг особам, які знаходяться в складних життєвих обставинах та проживають у віддалених населених пунктах. До складу команди входять  фахівці, які покликані забезпечити комплекс соціальних послуг на принципах адресності та індивідуального підходу, доступності та відкритості, з дотриманням державних стандартів соціальних послуг. В роботі мультидисциплінарна команда використовує комплексний підхід для підтримки та надання соціальних послуг за місцем проживання тим, хто їх потребує.

23 квітня 2024 року фахівці мультидисциплінарної команди надавали послуги жителя с. Білогорілка Лохвицької територіальної громади. Під час виїзду Євгенія ЗДОРОВЕЦЬ - провідний фахівець із соціальної роботи відділення соціальних послуг за місцем проживання Центу здійснила перевірку якості надання соціальних послуг соціального робітника Наталії ПЕРЕТЯТЬКО, яка надає соціальну послугу догляду вдома 13 підопічним. Послуги особам похилого віку надаються в повному обсязі з дотриманням Державного стандарту, згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між Центром та підопічними.  

Завідувачем відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування Центру Юлією ДРОЗДЕНКО було проведено індивідуальні консультації 13 особам похилого віку на тему: «Як відновити сили та стабільність під час війни».

 

Перукарем відділення з надання натуральної допомоги Центру Любов’ю  ЮХНО були надані перукарські послуги 8 громадянам похилого віку, які залюбки скористалися цією можливістю, за що були вдячні працівникам Центру. Фото без опису