ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З СУЧАСНОЮ УКРАЇНСЬКОЮ ПИСЬМЕННИЦЕЮ!

  • 65

https://pblmtg.wixsite.com/.../%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8...

Цього прохолодного, дощового ранку Публічна бібліотека ім.. Г. С. Сковороди Лохвицької міської ТГ радо зустрічала гостей, що прибули на зустріч з українською письменницею, волонтеркою, авторкою найкращого роману на воєнну тематику «Оскар», який отримав спеціальну відзнаку на Міжнародному літературному конкурсі «Коронація слова» у 2021 році Людмилою Охріменко.

Письменниця народилася на Дніпропетровщині але довгий час жила і працювала у Криму. Зараз мешкає у Харкові. Із 2014 року їздить з гуманітарними місіями задля допомоги добровольчим формуванням і підрозділам ЗСУ.

Писати почала ще у дитинстві, але вважала свою творчість аматорством. Війна й окупація рідного Криму стали поштовхом для активної творчості й публікацій.

Сьогодні авторка презентувала три свої книги:

«Волонтерські історії 2014-2022 рік» яка вийшла у світ у 2023 році і отримала першу премію Миколи Томенка за найкращу коротку прозу;

«Далека блакитна далечінь» - книга, яка складається з повісті з такою ж назвою і оповідань: «Гріхи майбутнього», «Блакитна акула», «Сто баксів», «Гаряча вода» і «Ім’я твоє»;

«Люлечки – дарувальники снів» книга для старшого дошкільного і молодшого шкільного віку авторства Людмили Охріменко і Євгенії Піроґ.

В читальній залі бібліотеки в теплій та дружній атмосфері спілкувалися жителі нашої громади, закохані в друковане слово та сучасна українська письменниця. Особливо приємно, що захід відвідали учні Лучанської ЗОШ І – ІІІ ступенів.

Всі бажаючі придбали сучасні українські книги з автографом авторки, тим, самим зробивши внесок у нашу спільну мету - Перемогу.

Пані Людмило, щиро вдячні Вам за те, що завітали в нашу громаду, поділились з нашими жителями своєю творчістю. А також за те, що у такий важкий час розвиваєте українську літературу, культуру та допомагаєте нашим захисникам!