ШАНОВНІ УЧАСНИКИ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС! ДОРОГІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

  • 24

ШАНОВНІ УЧАСНИКИ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ

НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС!

ДОРОГІ МЕШКАНЦІ  ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

26 квітня в Україні сумна дата – 38-мі роковини  Чорнобильської трагедії, викликаної діяльністю людини катастрофи планетарного масштабу. 

          Чорнобиль.. Це десять відсотків території, що зазнала прямого радіаційного ураження,  сотні тисяч людей, яким довелося покинути рідні домівки,  понад три з половиною мільйона людей, яких зачепив вибух на ЧАЕС, завдавши значної шкоди їх здоров’ю.

          А ще – це тисячі учасників ліквідації наслідків найжахливішої в історії людства катастрофи.  У скорботі ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які пішли у ядерний вогонь і захистили людство від згубного впливу радіоактивного ураження…

          Низько вклоняємося нашим  землякам – учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Хай  людська шана торкнеться серця кожного з тих, хто наражав своє життя на небезпеку! Міцного здоров’я вам, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя й добробуту на довгі роки, а головне – мирного неба над Україною.  

          Хай  спогади  про ті трагічні події вчать нас цінувати кожну спокійну мить життя, а світ пам’ятає суворий урок Чорнобильської катастрофи  як пересторогу всьому людству – ніколи знову! 

      З повагою – Лохвицький міський голова   Віктор РАДЬКО

Фото без опису